HOME » WEBSHOP » DOCHTERPAGINA'S

BLUSMIDDELEN | DOCHTERPAGINA'S


Op deze pagina brengen wij u onze dochterpagina links onder de aandacht. Brandbeveiliging in gebouwen, vaar- en voertuigen of waar dan ook vraagt om maatwerk brandbeveiliging advies en gerichte productoplossingen om op de juiste manier te kunnen voorzien in de algehele brandveiligheid in iedere situatie. Door onze innovatieve producten en doordachte werkwijze helpen wij u aan erkende brandveiligheid middelen en sluitende adviezen.


Advies-computerruimte

Advies computerruimte, computervloer, koeling, brandblussing, branddetectie, brandblusser, bouwkunde, enz. Bij het inrichten van computerruimte of datacenter dient vooraf goed naar de wijze van klimatisering gekeken te worden.


Brandblusser-keuken

Advies en levering van keuken brandblussers (vet-olie) en blusdeken om brand in de keuken thuis en bedrijfskeuken te blussen. Nieuwste brandblusser is de onderhoudsvrije sprayblusser voor keukens in woningen. 


Onderhoudsarme brandblussers

Onderhoudsarme brandblussers met Rijkskeurmerk voor bedrijven. Tevens onderhoudsvrije spraybrandblussers voor particulieren. Nieuwe brandblussers voor bedrijven die tien jaar lang geen uitgebreid onderhoud behoeven. Fors geld besparen dus!


Brandblusser-auto

Advies en levering van brandblussers voor in de auto. Brandblussers voor personenauto, personenvervoer en ook voor vrachtauto, bestelbus, stadsbus, werktuigen, enz. in het beroepsverkeer. Sprayblussers en standaard brandblussers.


Brandblusser-boot

Advies en levering brandblussers voor jachthaventerreinen, jachthaven gebouwen en pleziervaartuigen. Diverse brandblussers als poederblussers, Co2 blussers, sprayblussers en blusdekens worden onder de aandacht gebracht.


Gebouwbeveiligingen

Advies over gebouwbeheer software platform voor de integratie van alle beveiligingsystemen zoals video management inbraak, brand, lockerbeheer, toegangscontrole in èèn gebouwbeheer management voordelig software programma.


Brandblusser-datacenter

Advies over de beste brandblusser voor datacenter. Op deze brandblusser datacenter website wordt verder ingegaan over de bluswerking van Co2 brandblussers waarbij de 5-kg  Co2-brandblusser de beste datacenter brandblusser is.


Brandslanghaspel-kopen

Informatie over brandslanghaspels in gebouwen conform beschreven in het Bouwbesluit. Onderwerpen zijn de lengte van brandslangen, legionella preventie, brandslanghaspel pictogram, jaarlijks regulier en vijfjaarlijks uitgebreid onderhoud.


Automatische brandblussers

Automatische brandblussers voor motorruimte, meterkast en overige ruimten waar automatisch blussen gewenst is. Een automatische brandblusser kopen voor een goedkope prijs. Automatische-brandblussers met duurzame blusmiddelen.


Sprayblussers

Sprayblusser. Voor auto, boot, camper, caravan, keuken, meterkast en ouderen. Sprayblussers zijn goedkope onderhoudsvrije blussers licht van gewicht. Met de sprayblusser montagebeugel eenvoudig aan iedere wand of in voertuigen en vaartuigen te monteren.


Blusdekens

Niet alle blusdekens blussen oliebranden en vetbranden volgens het nieuwsbericht van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit op 23 december 2013. Bij het blussen van olie of vet brand vatten 4 van de 12 onderzochte blusdekens vlam. Dat blijkt uit onderzoek van de NVWA. Bij ons koopt u de voor olie en vet branden geschikte moderne blusdekens.


Bluswagens

Bluswagen kopen? Schuim, poeder en koolzuurgas bluswagens voor blussen oppervlakte branden in bedrijven, luchthavens en bedrijfsterreinen. Verrijdbare bluswagens worden succesvol ingezet bij blussen palletbrand, brand bandenopslag, datacenters warehouses, recyclingbedrijven. Overal waar grote snel ontwikkelende branden zijn te verwachten.


Composiet brandblussers

Composiet brandblussers voor de laagste prijzen met gratis bezorging! Composiet brandblusapparaten zijn lichter in gewicht t.o.v. metalen brandblussers. Wij zijn importeur van composiet poederblussers en composiet schuimblussers. Deze soorten brandblustoestellen hebben tien jaar lang geen uitgebreid onderhoud nodig! Slechts een visuele controle. Composiet brand blustoestellen zijn stootvast, krasvast en bevatten verchroomde onderdelen. Brandblussers die niet roesten en behalve de lage aanschaf prijzen onderhoud kosten besparen! Levering brandblussers inclusief ophangbeugel en keuringssticker!


Blusmiddelen kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Brandblusser bedrijf Twente. Brandblussers Twente verkoop en brandblusser onderhoud. Brandblusser online kopen.