HOME » WEBSHOP » ICT

BRANDBLUSSER SERVERRUIMTE

 

 

Brandblusser computerruimte. Voorkom computerruimte downtime door brand. Een automatisch computerruimte blussysteem betekent het verschil tussen een interruptie of bedrijfssluiting. Met de juiste computerruimte brandblusser kunt u een ICT brand direct blussen maar zeer waarschijnlijk niet in de nachtelijke uren. Wij bieden brandblussers en automatische blussystemen voor computerruimten


En dan gaat opeens het licht uit, serverapparatuur valt uit, het geruis van de computerruimte airco stopt, de telefoon en de Internet verbindingen werken niet meer ... de bedrijfsprocessen vallen stil ... Een automatisch blussysteem betekent het verschil tussen een korte bedrijfsonderbreking of permanente bedrijfssluiting ...

 

  • 99,99 procent ICT uptime brengt een downtime tot 53 minuten per jaar
  • 99,9999 procent ICT uptime brengt een downtime tot 32 seconden per jaar

 

Brandrisico reductie in een computerruimte is van groot belang omdat één op de 100 ICT locaties eens in de 10 jaar te maken krijgt met brand. Het inbouwen van zekerheden in ICT omgevingen is in deze tijd geen luxe maar een noodzaak. Afhankelijk van de door u gewenste ICT beschikbaarheid kan de lay-out van een automatisch gasblussysteem met redundant opgestelde bluscilinders worden ontworpen. Een blussysteem bewaakt niet alleen de computerruimte. Blussystemen bieden dan ook de beste garantie om een bedrijfsfaillissement ten gevolge van een ICT brand tegen te gaan. Onder de normale omstandigheden kan een brand ieder moment ontstaan. Afhankelijk van de tegen brand te beschermen ICT ruimte moeten er passende maatregelen voor schadebegrenzing getroffen worden. Voordat u tot aanschaf van een blussysteem overgaat moet eerst een inventarisatie van een nieuw te bouwen of te optimaliseren computerruimte worden gemaakt. Andere ICT disciplines als koeling, computervloer, luchtflow, luchtsnelheid, UPS systeem, bouwkundige staat en indeling van de computerruimte hebben allen invloed op het eindresultaat om tot een goede samenhang te komen. 


Zaak is het om uw ICT infrastructuur te waarborgen en voor veel bedrijven zal de gevolgschade van het “uit de lucht zijn” al snel een vergelijkbare kostenplaat opleveren. Automatische brandbeveiliging is important en u streeft daarom naar een zo optimaal mogelijke continuïteitsbeveiliging tegen de laagst mogelijke investering. Wij bieden u ook de 5 kilogram brandblusser computerruimte, datacenter en telecom omgevingen.

 

Advies brandblussers en blussystemen computerruimtes? Neem gerust contact op. 

 

 

Rating: 5 sterren
25 stemmen

 

 

Rating: 5 sterren
17 stemmen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leverancier brandblusapparaten en brandhaspels Twente. Leverancier brandblussers Twente en Overijssel. Aanbieding brandblusapparaten. 

Maak een Gratis Website met JouwWeb