HOME » KOPEN » AGRIBEDRIJVEN

BRANDBLUSSERS AGRIBEDRIJVEN | WEBSHOP


Brandblussers voor AgribedrijvenAgribedrijven zijn voedselproducerende bedrijven in Landbouw, Tuinbouw en Veeteelt. De kans op een stalbrand is misschien niet zo groot, de gevolgen kunnen echter enorm zijn. Meestal gaan er veel dieren verloren. Een afgebrande stal betekent een dure productiestop en er moet een nieuwe stal gebouwd en bevolkt worden. Kortsluiting in apparatuur is vaak de oorzaak van stalbranden. BlusPunt Brandblussers is leverancier van brandblussers voor Agribedrijven. 


Goedkope brandblussers voor melkgeitenstallen, konijnenstallen, vleesveestallen, vleeskalverstallen, varkensstallen, pluimveestallen en melkveestallen voor runderen. Agrarische bedrijven met veestallen nemen maatregelen om het risico op brand gering te houden. Vanuit de Overheid gelden er voorschriften met betrekking tot de minimale inhoud van brandblussers in veestallen. Als eigenaar van uw agrarische onderneming draagt u zorg dat er in de gebouwen van uw Agribedrijf, Agri Vastgoed, melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf of landbouwbedrijf voldoende en goed onderhouden brandblussers zijn. Naast brandblussers voor veestallen van Agribedrijven in de webshop onderhoudsvrije sprayblussers met in het donker oplichtende houder voor brandpreventie in uw woning.Blusmiddelen online kopen. Van nieuwe klanten horen wij steeds dat de factuur van voorgaande blusmiddelen onderhoud leveranciers altijd hoger uitviel dan in offertes werd aangegeven. BlusPunt biedt maatwerk blusmiddelen onderhoud prijzen zodat u vooraf weet wat de kosten voor onderhoud gaan worden. Wij zijn een servicegerichte leverancier van blusmiddelen en veiligheidsartikelen. Wij noemen onze klanten partners. Blusmiddelen in de online blusmiddelen webshop leveren wij door Nederland. Wij zorgen ervoor dat bij het online kopen van blusmiddelen deze binnen een aantal dagen afgeleverd worden.

 

Blusmiddelen melkveebedrijf kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

 Online blusmiddelen kopen bij BlusPunt Brandblussers. Ook voor onderhoud brandblussers en brandslanghaspels!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Webshop blusmiddelen en BHV artikelen. Leverancier blustoestellen en brandslanghaspels Nederland. BHV leverancier vanuit Twente Overijssel.