HOME » VOOR IN HUIS

Brandblusser voor in huis. Dit is de beste brandblusser voor bij u thuis. Veilig bij blussen van frituurbrand en brand in brandklasse A (= vaste stoffen), B (= vloeibare stoffen), F (= vet en olie) en elektriciteit tot 1000V. Lichtgewicht brandblusser voor in huis, overal te monteren zonder in de weg te hangen. Brand in huis begint onverwachts. Zodra een brand zich niet heeft uitgebreid kan deze met relatief weinig inspanning en weinig blusmiddelen geblust worden. Brandblusser voor in huis biedt optimale brandpreventie in woning en verblijf. Sprayblussers kopen?


Brandblusser voor in huis. Een snelle reactie is bij woningbrand bestrijding van groot belang. Een metalen brandblusser die in een meterkast, garage of schuur staat kan niet direct gebruikt worden. Eerst zal de brandblusser gevonden moeten worden, de instructies op het brandblusser etiket gelezen zijn en dan moet ook nog de borgpin met extreem veel kracht uit de metalen brandblusser getrokken worden. Dit alles maakt een snelle reactie bijna onmogelijk. Het is van levensreddend belang dat een brandblusser in huis onmiddellijk bij brand is in te zetten. Deze spray brandblusser voor in huis biedt efficiënte brandbluscapaciteit conform NEN-3-7. De brandblusser voor-in-huis is officieel door Kiwa NCP gecertificeerd en door de Overheid erkend. Ten opzichte van metalen brandblussers is onze brandblusser voor in huis direct inzetbaar. De bluskracht komt tot stand door milieuvriendelijk blusschuim en microfog blustechniek. Brandblusser voor in huis. Universeel inzetbaar op de meest voorkomende branden in huis. Met deze brandblusser voor in huis heeft u een prima erkende brandblusser. Zorg ook voor de juiste rookmelder in de keuken, badkamer, zolder, overloop, woonkamer en in de schuur.

 

Werking brandblusser thuis. Tijdens het blussen met de spray brandblusser voor thuis wordt hitte aan de brand onttrokken en voorkomt het blusschuim herontbranding doordat het speciale blusschuim de brandende stof indringend afdekt. Door sterke verneveling van het blusschuim vindt er naast de afdekkende werking ook afkoelende werking plaats. De brandblusser voor thuis is geschikt op brandklassen A, B, F. Dit zijn vaste stoffen zoals hout papier, textiel, vloeistoffen, frituurvet en bakolie. De spray brandblusser voor thuis is inzetbaar in omgevingen met temperaturen van -0°C tot +60°C. Het is voor de brandveiligheid in de keuken ook raadzaam om een goedgekeurde brandblusdeken in de buurt van het fornuis op te hangen.

 

BRANDBLUSSER VOOR IN HUIS:

Brandblusser voor in huis, kantoorruimte, slaapkamer, zolder, werkplaats, berging, keuken, overloop, meterkast, enz. Advies: hang de brandblusser thuis op strategische plaatsen, aan alle typen wanden te bevestigen. Brandblusser voor: woonhuis, vakantiewoning, chalet, studentenhuis, appartement, enz. 


Brandblusser voor in huis kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

 

Rating: 5 sterren
34 stemmen
brandblusser keuken 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb